Wat

Wat

Uit de streek
Weten wat je eet en waar het voedsel vandaan komt, is voor Ster belangrijk. Daarom werkt Ster zo veel mogelijk met producten uit de streek, van boerderijen die we persoonlijk kennen. Als een product niet in de streek verkrijgbaar is, dan zoeken we naar een vervanging of we halen het zo dichtbij mogelijk. Zo komt onze vis niet uit de Atlantische oceaan, maar gewoon uit de Noordzee.

Lekker en goed eten
Ster staat voor lekker eten en voor kwaliteit. Daarom gebruiken we veel biologische producten. Ongeveer zestig procent van de inkoop is biologisch. Uiteraard kan een diner of buffet ook helemaal biologisch worden bereid.

Kookplezier
De bereiding van het eten is onderdeel van het plezier. Dat plezier delen we graag met u. Ster organiseert kookworkshops en kookfeesten, waar het eten in samenwerking met de gasten wordt bereid. Ons motto: Maak wat je lekker vindt!

Gevarieerd
Streekproducten uit de Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug vormen het uitgangspunt voor de gerechten van Ster. De inspiratie ervoor komt echter uit alle windstreken, van de Mediterrane, vegetarische tot de Aziatische keuken. Tezamen vormen ze een mooi voorbeeld van wat inmiddels bekend staat als ‘de moderne streekkeuken’.