Dineren op de boerderij

Dineren op de boerderij

Waar is het leuker dineren dan op de plaats waar het eten vandaan komt? Ster werkt samen met verschillende boerderijen in de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug om het dineren en koken met streekproducten mogelijk te maken. 

Boerderijen waar de diners plaatsvinden zijn: De Boerenstee in Woudenberg, Kookstudio De Riet in Leusden, Klein Haksfoort in Maarsbergen en De Kastanjeboom in Bunschoten. Meer informatie hierover vindt u hier.

 

VOORBEELD BIOLOGISCH DINER MET STREEKPRODUCTEN*

Amuse van opgeklopte pompoensoep met verse gember 

***
Gevuld rolletjes kalfsham uit Wekerom
Fleurons van verse geitenkaas uit Woudenberg

Gevuld ei uit de Gelderse vallei en/of gevulde portobellopaddenstoel uit Uden
Als boerentapas of op salade opgemaakt

***
Lamsfilet uit de Betuwe met Ambrosia wijnsaus, pastinaakpuree,
in wijn gesmoorde shiitake paddenstoelen en geblancheerde honingtomaat
Aardappelen uit Leusden met tijm, knoflook en rozemarijn uit de oven

***
Boerenflensje van de boerderij of appelcrunch uit Bunnik of chocolademousse
met room- kaneel of caramelijs uit de Gelderse Vallei,
scharrelroom en dessertwijn

***

* Dit is slechts één van de vele mogelijke streekmenu’s. Andere mogelijkheden op te vragen/te overleggen met Ster.