Waarom

Waarom de naam Ster?

De vijfpuntsster is een oud symbool voor de mens, waar we ons door laten inspireren. De twee onderste punten van deze ster staan op de grond; zo weten we waar onze ingredienten vandaan komen en werken we met de pure producten.  De horizontale punten reiken uit naar andere mensen; we maken eten en koken tot een sociale beleving, een sociaal spel. De bovenste punt verwijst naar het hoofd en bezieling; wij koken met inspiratie,  gebruikmakend van techniek en intuïtie, zoals ook een kunstenaar een schilderij met techniek en inspiratie schildert. De combinatie van het aardse, het sociale en de inspiratie maakt Uiteten en Uitkoken tot een smaakvolle en unieke beleving. 

Waarom uiteten en uitkoken met Ster?

Ons gastenboek geeft hopelijk een goede indruk van de redenen waarom mensen bij Ster komen eten en koken, en waarom velen terugkomen. Wat we vaak horen is dat de organisatie perfect is, de sfeer goed, het eten lekker, maar dit zijn natuurlijk zaken die je van elk horecabedrijf kunt verwachten. Wat Ster dan net anders maakt dan de rest? Misschien wel gewoon dat Hanke Hanke is, ‘een leuke mevrouw’ die heel haar hart en ziel in Ster heeft liggen.