Buffetthema’s

Buffetthema’s

Voor de samenstelling van uw buffet kunt U kiezen uit verschillende thema’s. Houdt u bij deze voorbeelden in gedachten dat niets vastligt. Het is immers uw buffet en uw wensen staan centraal.

STREEKBUFFET

Het streekbuffet wordt bereid op de locatie waar het buffet wordt geserveerd. De producten zijn allemaal vers en zijn ingekocht in de directe omgeving. In elk seizoen zijn dat weer andere producten. Het aantal eetkilometers (het aantal kilometers dat voedsel aflegt voor het op uw bord ligt) is hierdoor minimaal. Goed voor de smaak én voor het milieu. Meer informatie hier.

 

BUFFET VAN BOERENTAPAS

Het boerentapas buffet van Ster vindt altijd een enthousiast onthaal. Het zijn kleine gerechtjes gemaakt van streekproducten maar geïnspireerd op recepten vanuit de hele wereld. U kunt uw tapasbuffet samenstellen uit bijvoorbeeld  kruidige gehalktballetjes, verse tapenade, geroosterde tomaatjes en knoflookchampignons. Of kies voor de gevulde rolletjes kalfsham, gevuld witlofblad, gerookte eendenborst of puntjes quiche.

VEGETARISCH BUFFET

Alle buffetten kunnen geheel of gedeeltelijk vegetarisch worden verzorgd. Een vegetarisch buffet bestaat bijvoorbeeld uit: met risotto gevulde courgettes, hartige taart van spinazie en tomaat, met pesto gevulde portobellopaddestoelen, salade met geroosterde zaden en boerenfetakaas, aardappelen met tijm en rozemarijn uit de oven. Het buffet kan nog aangevuld worden met diverse vegetarische bij-, voor- en nagerechten.

AZIATISCH  GEÏNSPIREERD BUFFET

Wilt u een buffet met niet te zware gerechten? Kies dan voor het Aziatisch geïnspireerd buffet, met smakelijke gerechten als spinaziedal met paneer, basmatierijst met walnoot en amandel, groenten- of vis curries, gado gado, gemarineerde tahoe, appel-ananaschutney en meer.

COMBINATIEBUFFET

Stel samen met Ster uw buffet samen. Laat uw gevoel spreken en combineer gerechten uit verschillende buffetten en menu’s, of vraag de kok uw favoriete gerecht te maken. Het levert vaak verrassend lekkere combinaties op, die geheel zijn afgestemd op uw smaak van die van uw gasten.